Mazda3 facelift disponibilă în România

Autor: Andrei Nan 01 nov. 2011 Știri auto
Mazda3 facelift disponibilă în România

Prima noutate la exteriorul Mazda3 facelift este reprezentată de grila frontală în cinci puncte, redesenată pentru un plus de dinamism. Colţurile acesteia încorporează noi faruri de ceaţă rotunde şi o grilă frontală ce iese în evidenţă mai mult decât la versiunea anterioară. Toate aceste schimbări oferă un aspect mai agresiv şi mai atrăgător, îmbunătăţind totodată şi performanţele aerodinamice, la care contribuie şi materialele mai rigide folosite la proiectarea caroseriei. Modificările aduse, alături de creşterea cu 10% a suprafeţei plane de sub podeaua autovehiculului au permis reducerea şi mai mult a coeficienţilor de aerodinamică, atât pentru versiunea sedan, cât şi pentru hatchback.

Pentru a creşte nivelul de confort au fost aduse îmbunătăţiri suspensiilor. Acest lucru, combinat cu o caroserie mai rigidă şi amortizoare optimizate contribuie la răspunsul mai prompt oferit de volan şi la o ţinută de drum mai bună la viteze ridicate.

Mazda3 facelift este deja disponibilă în România şi modelul poate fi achiziţionat până la sfârşitul anului cu un avantaj client de 3.000 de euro, ce include reducerea de 2.000 de euro din preţul final şi contravaloarea pachetului de lansare – jante de aliaj şi proiectoare de ceaţă . În plus, modelul beneficiază de 5 ani garanţie în limita a 150.000 de km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide