Mercedes a lansat cel mai scump SUV din lume [FOTO]

Autor: Ştefan Stan 08 mart. 2017 Știri auto

Mercedes-Benz vrea să câştige pe popularitatea maşinilor ultra-luxoase de teren cu un nou SUV Maybach, cel mai scump produs vreodată, scrie Bloomberg.

Mercedes-Maybach G-Class 650, lansat la Salonul Auto de la Geneva, va avea un preţ de început de aproximativ 500.000 de dolari, fiind cel mai scump vehicul sport utilitar comercializat.

Aceasta este noul pariu al Daimler pentru extinderea liniei de top Maybach, marcă reînciată în condiţiile în care cererea pentru modele de top, ultra-scumpe, a explodat în ultima perioadă.

Noul SUV va fi produs în 99 de exemplare, şi va avea un motor V12 şi un acoperiş retractabil.  

”Această maşină îndeplineşte cele mai aspre cereri pe piaţa de lux, şi totuşi are toate elementele care fac din clasa G un adevărat off-road-er”, a spus Gunner Guethenke, care conduce divizia de SUV-uri de la Mercedes.  

După ce s-a luptat pentru mai mulţi ani să susţină o nişă pentru Maybach, Mercedes a revitalizat brandul din anii ’30 în 2014 şi l-a extins cu mai multe adaptări opulente şi spaţioase ale modelelor populare, precum limuzine cu trei rânduri sau cu maşini de capotabile. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Finanaciar
Ziarul Finanaciar

Comentarii
Inchide