Mercedes E Class spionat

Autor: Cosmin Iordache acum 14 ani Știri auto

Precedenta generaţie nu excela la capitolul alură sportivă, fiind mai degrabă un model confortabil şi elegant ideal pentru cei care nu vor să epateze, dar ţin la ţinuta business. Acest lucru s-ar putea schimba, detaliile zărite prin camuflaj prefaţează un model mult mai îndrăzneţ cu forme ascuţite şi muchii tăioase.

Codificată W212, viitoare Clasă E renunţă la expresia „docilă”, evidenţiată de farurile rotunde şi grila generoasă, în favoarea uneia mai ferme, definite de blocuri optice specifice noii imagini de marcă Mercedes. Noua grilă mai aerisită, propusă de Mercedes, îşi va găsi locul şi pe acest model.

În afară de schimbarea de stil, E Class va fi bine garnisită cu sisteme menite să uşureze (sau chiar salveze) viaţa şoferului la bord. Dintre ele amintim, senzori de monitorizare a suprafeţei de rulare, sistem de recunoaştere a marcajelor rutiere şi a semnelor de siguranţă, un dispozitiv capabil să detecteze şi să corecteze devierile de la traiectorie generate de vântul din lateral şi lista poate continua.

Motorizările vor păstra linia actuală, V6 şi V8 pentru toată gama. Vedeta de sub capotă va fi cel de 6.3 litri V8 aspirat, oferit pentru versiunea E63 AMG, capabil să dezvolte peste 500 de cai.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide