Mercedes S63 AMG şi S65 AMG Facelift

Autor: Dan Vache 04 mai 2009 Știri auto

LED-uri in partea din spateOdată cu premiera de la Salonul Auto de la Shanghai, contructorul german ne-a dezvluit noile vârfuri de lance ale navei amiral Mercedes. Faţă de noul Mercedes S-Class, versiunile AMG vin cu spoilere cu o serie de guri de aerisire mai mari plus o evacuare impresionantă, jante schimbate şi logo-uri ale diviziei sport germane.

Luxul la el acasaPuterea este asigurată în cazul lui S63 de un V8 de 6,2 litri şi 525 CP şi 630 Nm, pentru ca cea mai tare versiune, S65 AMG să aibă un V12 de 6.0 litri cu 612 CP şi 1000 Nm, puterea fiind transmisă prin intermediul unei cutii automate de viteze cu cinci trepte, un SPEEDSHIFT, singura capabilă de un cuplu atât de mare. Acceleraţiile de la 0 la 100 km/h se fac în 4,6, respectiv 4,4 secunde.

Dintre dotările eletronice numeroase amintim doar de: Attention Assist drowsiness detection system (detectează o stare de somnolenţă), Adaptive Highbeam Assist, Lane Keeping Assist, Night View Assist cu detecţie pietonilor, Brake Assist Plus şi Distronic Plus. Vânzările vor începe în această vară.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide