Mesajul publicat de o șoferiță pe un grup al posesorilor de Mercedes, care a stârnit hohote de râs

Autor: ProMotor 04 iul. 2021 Știri auto

Un mesaj publicat de o șoferiță, duminică dimineața, pe un grup dedicat posesorilor de modele Mercedes, a stârnit hohote de râs. “Salut un pecanic”, sunt primele cuvinte din postarea devenită virală în timp record.

GALERIE FOTO

Un screenshot cu postarea de pe grupul dedicat posesorilor și pasionaților de Mercedes face înconjurul internetului. Distribuit de sute de utilizatori de Facebook, mesajul a provocat un val de amuzament în mediul online.

“Salut un pecanic sau un electrician auto”, începe mesajul unei șoferițe care le cere ajutorul celor din grupul de Facebook. “Îl salut și eu pe domnul pecanic! Să trăiești, pecanicule, să fii sănătos!”, i s-a răspuns în comentarii. “Eu salut doi pecanici, dar niciun electrician”, scrie un alt utilizator.

Postarea bate recordul de greșeli gramaticale pe centimetru pătrat. “…care poate să-mi spună și mie dece mumi mai merge semnalizările mercedez sprinter 311 2004.” Cam așa sună solicitarea femeii, care are o problemă la „Mercedez”-ul său.

Nu sunt mulți cei care au înțeles ce vrea să afle și au încercat să-i ofere soluții. Ce-i drept, într-o limbă română scrisă corect. Numărul celor care s-au distrat copios pe seama mesajului cu litere puse greșit și dezacorduri, dar fără semne de puncție, este uriaș. Pentru cei care nu au înțeles, vine sugestia în comentarii: “Pentru limba română, apasă 1.”

Zeci de comentarii amuzante la postarea de pe grupul posesorilor de Mercedes

Mai multe persoane membre ale grupului o trimit pe șoferiță la școală. “Găsești răspunsul în abecedar”, îi sugerează un tânăr.

“Nu vă supărați, cum ați luat permisul?”, se întreabă mai mulți dintre membrii grupului. În prezent, candidații la obținerea permisului de conducere sunt obligați să fi absolvit 10 clase. Această normă nu s-a aplicat însă, înainte de 1 iulie 2020.

“Bună! Sunt pecanic. Vă rog să nu mai semnalizați. Dacă semnalizați, prețul mașinii scade la jumate”, este unul dintre răspunsurile care au atras mai multe reacții de apreciere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide