Mihai Bendeac și-a colantat mașina. Nici nu poți să-ți dai seama ce culoare este!

Autor: David Andrei 10 aug. 2020 Știri auto

Mihai Bendeac și-a personalizat mașina. Și-a lăsat Mercedes-ul pe mâinile specialiștilor și a avut o surpriză de proporții când s-a întors la atelier să-l ia acasă.

GALERIE FOTO

Mihai Bendeac a renunțat recent la un Land Rover Discovery și a ales un Mercedes-Benz Clasa C Coupe din 2019. Dar a vrut ca noua lui mașină să arate special. Așa că a lăsat-o pe mâna experților. Atelierul a echipat modelul cu jante Venom de 19 inci. Elementele cromate sunt acum negre. Coupe-ul german a fost îmbrăcat într-un autocolant care îi va face pe cei care o văd să se întrebe ce culoare este. Autocolantul își schimbă nuanța în funcție unghiul din care este privit și de luminozitate.

Mercedes-ul are acum o folie de protecție transparentă pe faruri și pe stopuri, iar o folie solară ceramică, aplicată pe geamuri și pe trapă, sporește confortul la bord în zilele caniculare.

Ce reacție a avut Mihai Bendeac când și-a văzut mașina transformată?

Mihai Bendeac a fost impresionat când a văzut cum arată acum fostul său Mercedes-Benz Clasa C Coupe, care, până de curând, fusese negru. “Nu creed”, a fost prima sa reacție.

Actorul spune că nu se va despărți de această mașină în următorii 10, poate chiar 15 ani. Dar s-ar putea ca nici atunci să nu fie convins să-și ia altă mașină. “O mai schimbăm cumva pe aceasta”, este planul său.

Pentru artist a fost o schimbare majoră. Nu le-a cerut nimic celor de la atelierul de personalizări auto. I-a lăsat să-și facă de cap cu noua sa mașină.

“Am avut o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, am primit niște bani de la Bill Gates și de la oculta mondială cu care lucrez de ani de zile”, a glumit Mihai Bendeac când s-a urcat la volan pentru a pleca acasă cu mașina personalizată.

VIDEO:

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide