Mini Cabrio şi Crossman – poze spion

Autor: Cosmin Iordache acum 14 ani Știri auto

Vestea că Mini va lansa un model cu valenţe de crossover a făcut multă vâlvă la vremea ei, agitând apele între pasionaţi. Timpul a trecut, canalele media au vehiculat tot felul de interpretări a ceea ce ar putea însemna un MINI SUV. Constructorul a păstrat bine secretul legat de acest nou model, atipic pentru istoria şi imaginea MINI. Spionii au pus însă obiectivele pe acest model şi l-au surprins "bine costumat", dar îndeajuns cât să ne facem o idee despre viitorul Crossman.

Pozele spion ilustrează un model cu aceeaşi siluetă de Clubman, cel mai probabil Crossman fiind o evoluţie a acestuia. Acesta pare, însă, mai înalt şi mai robust, decât primul Mini cu patru uşi din istorie. De fapt prin această nouă lansare, MINI încearcă să îşi "masculinizeze" gama oferind produse cu ceva mai mult testosteron şi tracţiune integrală permanentă.

Celălalt model se află la polul opus, varianta Cabrio fiind preferata publicului feminin. Fiind un model derivat din noua generaţie MINI Cooper, acesta nu este la fel de bine protejat de ochii curioşilor, având parte de o camuflare mai discretă. Cu un acoperiş textil pentru a favoriza repartizarea chibzuită a spaţiului, modelul nu aduce nimic revoluţionar în gamă, păstrând liniile vechiului Cabrio, dar adaptate la noua imagine MINI. Modelul va apărea pe străzi odată cu deschiderea sezonului estival, deci doritorii nu mai au mult de aşteptat.
Comentarii
Inchide