Momentul în care o tânără pe trotinetă electrică este lovită de o maşină – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 18 sept. 2019 Știri auto
Momentul în care o tânără pe trotinetă electrică este lovită de o maşină – VIDEO

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, accidentul s-a produs miercuri în Cluj Napoca, unde o tânără, în vârstă de 22 de ani, aflată pe o trotinetă electrică, ar fi pătruns în intersecţie fără să se asigure.

Tânăra a fost lovită de o maşină condusă regulamentar de o femeie în vârstă de 33 de ani. În urma impactului, tânăra de pe trotinetă a fost rănită, fiind transportată ulterior la spital. Poliţiştii clijeni fac cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Trotinetele electrice sunt din ce în ce mai populare în marile oraşe pentru avantajele pe care le oferă – transport rapid în aglomeraţie, cu costuri minime. Reversul medaliei este că din ce în ce mai multe trotinete electrice sunt implicate în accidente rutiere, motiv pentru care autorităţile se gândesc la modificarea Codului Rutier astfel încât acest mijloc de transport să fie mai strict reglementat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide