Momentul în care un șofer lovește intenţionat cu maşina un cărucior în care se afla un bebeluş – VIDEO

Autor: ProMotor 15 ian. 2021 Știri auto

Poliţiştii Secţiei 25 din Capitală şi procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti efectuează cercetări în cazul unui conducător auto care ar fi lovit, cu intenţie, o persoană şi copilul aflat în cărucior. Bărbatul a fost prins şi dus la audieri.

Iată dovada că unii șoferi au nevoie de calmante atunci când se urcă la volan, asta pentru că agresivitatea lor poate duce la conflicte.

Un şofer a fost filmat în timp ce lovește intenţionat cu maşina un cărucior în care se afla un bebeluş, spre disperarea tatălui care îl plimba. Ulterior, conducătorul auto a fugit de la locul incidentului, dar a fost prins de poliţişti, transmite Digi24.ro.

Nu se cunosc motivele exacte de la care a pornit cearta, dar, cel mai probabil, conflictul a pornit de la faptul că bărbatul nu putea să-și plimbe pe trotuar copilul aflat în cărucior, asta pentru că mașina bloca accesul.

Șoferul agresiv a fost prins și dus la audieri

„Astăzi, în jurul orei 10:40, prin apel 112, o persoană a sesizat că a fost lovită cu intenţie, ea şi copilul aflat în cărucior, de un conducător auto”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Secţia 25 Poliţie a efectuat primele verificări pentru identificarea şi depistarea conducătorului auto, mai arată Poliţia Capitalei. Sesizarea a fost făcută imediat după incident de către tatăl copilului. Cercetările au fost preluate şi sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: News.ro



Comentarii
Inchide