Mustang modern cu exterior de legendă de la Retrobuilt

Autor: Laurenţiu Florescu 01 iun. 2012 Știri auto

Chiar dacă un Mustang clasic este dorinţa supremă a multor pasionaţi, nu oricune îşi poate permite să îşi îndeplinească acest vis. Numărul modelelor originle într-o continuă scădere şi preţul destul de piperat ne aduc cu picioarele pe pământ. Compania americană Retrobuilt vine în ajutorul nostru cu pachetul Shelby GT500CS Convertible.

Totuşi, pentru a beneficia de tratamentul celor de la Retrobuilt va trebui să deţineţi deja un Mustang decapotabil fabricat din 2005 până în prezent. Compania americană va transforma complet look-ul retro-modern a actualelor modele Mustang, aducând design-ul mai aproape de cel original. Kit-ul conţine toate elementele de caroserie necesare pentru a transforma Mustang-ul modern în legenda care a făcut istorie acum mai bine de 40 de ani, faruri, stopuri şi un volan retro.

Retrobuilt nu se opreşte doar la modeificările exterioare şi oferă „Racing Package” destinat îmbunătăţirii performanţelor. Acesta conţine un comprsor mecanic mai mare care aduce puterea motorului la 500 CP, un sistem de frânarea Bear şi o suspensei mai performantă. Din păcate Retrobuilt nu a anunţat preţul pentru aceste modificări.

V-ar tenta un astfel de pachet dacă aţi avea un Mustang?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide