Nissan Sentra Facelift – Informaţii oficiale

Autor: Oraan Mărculescu acum 13 ani Știri auto

Cutia CVT e optionalaNissan Sentra beneficiază de curând de un facelift, menit a da un impuls vânzărilor serios afectate de criza economică. Şi pentru că Nissan ştie că este tot mai greu să cumperi o maşină, cu ocazia acesta a introdus şi reduceri de până la 1100 de dolari. Toate modele Sentra primesc blocuri optice revizuite şi spoilere schimbate, o grilă faţă nouă şi materiale de interior mai bune.

Modelele SE-R şi SE-R Spec V primesc chiar noi ceasuri de bord, jante mai frumoase şi un display de 4,3 inch la sistemull audio cu interfaţă USB şi conectivitate iPod. Opţional se poate comanda şi un sistem nou de navigaţie cu ecran de 5.0 inch la un preţ de doar 400 de dolari.

Reducerile de preţ au dus la un preţ de bază de 15.240 de dolari pentru versiunea de 2.0 litri şi 140 CP cuplată la o cutie manuală cu 6 trepte. Modelele SE-R şi SE-R V-Spec au un motor de 4 cilindri şi 2,5 litri ce dezvoltă 177, respectiv 200 CP şi sunt mai ieftine cu 1080 de dolari, clientul american fiind nevoit să scoată din buzunar 19.580 de dolari sau 20.080 pentru varianta mai puternică.
Comentarii
Inchide