Noile display-urile din bordurile maşinilor germane sunt spaţiale (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 18 apr. 2018 Știri auto

BMW este un brand atât de mare pentru că nu trece cu vederea peste nimic, pentru că inovează mereu şi pentru că nu se mulţumeşte niciodată cu statutul de urmăritor. Când eşti pe treapta de sus a unei industrii de aproape jumătate de triliard de euro, anual, orice şurub şi piuliţă trebuie să aibă cel mai înalt standard de calitate şi să arate mereu ca proaspăt desigilate. Trebuie să fie cele mai bune şi mai frumoase din lume. Altfel, ai în spate două brand-uri care te depăşes la primul viraj al vremurilor şi aceste două mărci sunt Audi şi Mercedes. Între cele trei e o luptă permanentă de la o lansare la alta. Care pune mai mulţi cai la roată, care degrevează mai mult motorul, cine are cea mai eficientă cutie.

Nu e totul însă numai despre mecanică şi soft-uri de comandă. Este şi despre stil, despre forme şi despre confort. Plăcerea de a conduce o maşină nu stă numai în 410 de cai de pe noul M2. Plăcerea completă a exploatării unei maşini vine de când o vezi în faţa ochilor, după ce te aşezi în nişte scaune perfecte pentru coloana şi confortul tău, după ce închizi uşa cum te-ai urcat în ea, după ce porneşti motorul şi se aprinde un bord superb în faţa ta.

Bordurile au evoluat treptat de la cele clasice, superbe şi fermecătoare, până la cele digitale. Tranziţia s-a făcut mai ales în ultimii ani. Producătorii au trecut progresiv la full digital după un mix de ceasuri mecanice şi elemente digitale.

Noul afişaj din bordurile noilor BMW-uri (galerie foto)

BMW a prezentat noul afişaj pe care ţi-l poţi seta cum vrei tu. Este digital 100% şi poţi alege ce informaţii vrei să vezi în bord, la fel de bine cum le poţi prioritiza dimensiunea informaţiei în funcţie de interesul tău în anumite context de drum şi de timp al zilei.

Nemţii au folosit momentul ca să anunţe şi un ecran de 12.3 inci pentru iDrive 7.0. Noile iDrive şi afişajul din bord vor fi prima oară împreună pe noul X5, cu lansarea cândva anul ăsta. Toamna e un moment bun pentru un SUV.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide