Noua colecţie de jante Borbet prezentată la târgul Reifen

Autor: Adrian Mihălţianu 16 iul. 2012 Știri auto

Luna trecută, Borbet, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de jante, a fost prezent la cel mai important salon în domeniul anvelopelor şi jantelor, numit Reifen. Standul său de peste 100 mp a fost dedicat colecţiei din acest an, începând de la modelul A, simbol în lumea pasionaţilor, până la noutăţile pe 2012.

Puţini cunosc faptul că cerinţele producătorilor auto sunt din ce în ce mai severe, atât din cauza normelor de siguranţă, cât şi a cerinţelor ecologice. Cei de la Borbet au făcut eforturi să se alinieze acestor norme şi au pus accent pe materiale rezistente, jantele noi fiind supuse unor serii lungi de teste de rezistenţă. Continuă şi tendinţa de reducere a greutăţii jantelor, ca efect al cerinţelor de reducere a emisiilor de carbon. Aliajele noi şi soluţiile tehnice de rezistenţă sunt două elemente care au permis această reducere în greutate; folosirea unor noi profiluri aerodinamice ajută şi ea la reducerea consumului de carburant.

Printre noutăţile de anul acesta s-au numărat şi modelele din gama BS4/BS5, CW1-CW2-CW3, care se disting printr-un design avangardist. Le puteţi admira în galeria foto. Preţuri nu avem pentru România, dar jantele pot fi comandate deja pe piaţa noastră.

Care sunt pe gustul vostru?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide