Nouă ni s-a cam făcut pielea de găină (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 21 mart. 2018 Știri auto

Noul Rolls-Royce Phantom vine la Salonul Internaţional de Automobile Bucuresti săptămâna viitoare, fiind prima dată când cel mai important producător de maşini de lux din lume se va prezenta oficial la cel mai important eveniment auto din România în perioada 24 martie – Aprilie.

„Încă de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani în urmă, acest automobil reprezintă simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfectă pentru a sărbători premiera noastră, odată cu reluarea Salonului Auto Internaţional de la Bucureşti”, a spus Peter Schoppmann, Director Regional, Rolls-Royce Motor Cars. El a continuat: „Prezenţa noastră subliniază importanţa din ce în ce mai mare a regiunii din Europa Centrală şi de Est pentru Rolls-Royce şi preconizăm o creştere în următorii ani”.

Noul Rolls Royce Phantom care vine la SIAB (galerie foto)

Din momentul în care Sir Henry Royce a prezentat Rolls-Royce Phantom în 1925, a fost considerată „Cea mai bună maşină din lume” de către cunoscători. Ca rezultat, marca a atras unele dintre cei mai influenţe şi mai puternice persoane din lume, în cele mai importante momente ale istoriei ultimilor 93 de ani.

Noul Rolls-Royce Phantom-ul oferă o interpretare contemporană de design a esenţei Rolls-Royce. De asemenea, noul model aduce o evoluţie spectaculoasă în programul Bespoke, prin conceptul „The Gallery”. Un nou concept fără precedent în ceea ce priveşte luxul, „The Gallery” reinterpretează tabloul de bord al automobilului pentru prima dată în 100 de ani. Proprietarii vor putea să comande o operă de artă cu adevărat unică, în universul extins al conceptului „The Gallery”, ce se va regăsi în spatele unui singur panou de sticlă în interiorul noului Phantom.

 

Noul Phantom este cel mai avansat Rolls-Royce din punct de vedere tehnologic.

Noua „Arhitectură a luxului” din aluminiu, care stă la baza noului Phantom, este mai uşoară, mai rigidă, mai silenţioasă şi mai avansată din punct de vedere tehnologic. Anii de cercetare şi experienţă asigură echilibrul perfect între linia arhitecturală şi proporţională a noului Rolls-Royce, oferind în acelaşi timp un nou nivel al senzaţiei de „Magic Carpet Ride”.

Noul motor V12 twin-turbo de 6.75 litri este inima silenţioasă a noului Rolls-Royce Phantom, oferind un nivel perfect de putere şi performanţă. De asemenea, inginerii au aplicat în mod discret transmisia cu asistenţă prin satelit, sistemul de virare a roţilor din spate şi o multitudine de tehnologii în culise, pentru a oferi o experienţă fără efort.

Standul Rolls-Royce Motor Cars de la Salonul Auto de la Bucureşti va fi în pavilionul B1, aflat sub coordonarea Rolls-Royce Motor Cars Munich, ca invitat special al Automobile Bavaria.

Sursă Rolls Royce Motorcars

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide