Noua Toyota Avensis – prezentată la Frankfurt

Autor: Dan Vache 08 sept. 2011 Știri auto

Noua Toyota Avensis nu este o generaţie complet nouă ci mai degrabă un facelift foarte important care vine cu modificări mari în punctele cheie. Designul părţii frontale va fi schimbat serios, după cum se poate vedea şi în teaser, la fel şi partea din spate. La interior vor fi modificate detalii şi se va creşte nivelul de lux iar gama de motorizări va fi înoită şi foarte important – acest nou Avensis va veni cu modificări importante menite să crească nivelul dinamic al maşinii. Se pare că aceste modificări de mijloc de viaţă pentru Avensis pot fi considerate o lansare de model nou deoarece se spune că niciodată în istoria sa, Toyota nu a investit atât de mult într-un facelift.

Prius+ va fi primul monovolum hibrid care va fi comercializat în Europa după lansarea oficială de la Frankfurt. Maşina va folosi motorul pe benzină de 1.8 litri combinat cu un sistem electric cu baterie litiu-ion. Bateriile vor fi amplasate în podeaua maşinii, sub al doilea rând de scaune lăsând astfel mai mult loc disponibil pentru pasagerii care vor călători pe cele două locuri suplimentare din portbagaj.

Toyota anunţă că acest prim MPV hibrid destinat pieţelor europene va reuşi să emită doar 100 grame de CO2 pentru un kilometru rulat în regim mixt. Mai curat decât acesta va fi Prius plug-in care va reuşi doar 49 de grame de CO2 pe kilometru parcurs.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide