Noul Mercedes-AMG GT R cu 570 de CP este pur si simplu irezistibil | FOTO SPION

Autor: ProMotor acum 6 ani Știri auto

 


Câteva fotografii spion publicate de site-ul Autoexpress.co.uk ne dezvăluie ce pun la cale germanii de la Mercedes. Este vorba despre noul AMG GT R cu 570 de CP, ce urmează să apară la Goodwood Festival of Speed din Anglia. 

Încă nu există detalii oficiale de la Mercedes, dar producatorul de anvelope Michelin a scos la iveală faptul că maşina se afltă într-o listă a maşinilor care vor apărea la Goodwood Festival of Speed. Singurele detalii despre masina, în afară de pozele spion, sunt că are 570 de CP şi utilizează anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 R.

În privinţa exteriorului nu s-au schimbat prea multe, dar ne aşteptăm ca versiunea de producţie să vină cu jante mai mari jante, un sistem de frânare avansat, arcuri mai rigide şi un sistem de direcţie revizuit. Probabil că acest model va fi mai uşor cu 100 de kg faţă de precedentul, dacă ar fi să luăm în considerare acoperişul din fibră de carbon pe care îl vedem în fotografii.

Motorul V8 de 4.0 litri va fi optimizat pentru a produce 570 de CP, ceea ce reprezintă o creştere mare peste GT S, care are 503 de cai. Cuplul ar trebui, de asemenea, să crească, iar împreună cu transmisia cu dublu ambreiaj şi şapte trepte vor contribui la îmbunătăţirea timpului deja impresionant de 3.7 secunde pe care îl poate atinge de la 0-100 de km/h.

Preţurile pentru acest model sunt estimate să crească până la aproximativ 135.000 de lire (175.000 de euro).

GALERIE FOTO

Comentarii
Inchide