Nu aduce anul ce aduce noul CLS. Zicem bine? (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri
UPDATE VIDEO AZI 27.11.2017
 
CLS e maşina aia pe care şi-a dorit-o orice român, indiferent că avea bani, că era sărac-lipit, că era frumos, urât sau trist. Nu conta. CLS-ul era „the ultimate driving machine” pentru fanii Mercedes (ca să nu se supere BMWu’ pe noi că de ei nu vorbim). 
 
Acum 12 ani – s-ar putea să avem cititori mai mici – Mercedes lansa vestitul CLS, frumoasa şi puternica limuzină în 4 uşi. A fost primul coupe care le-a explicat românilor că pot fi şi 4 uşi coupe şi că 2 uşi nu sunt o condiţie sinq qua non a acestei clase.
 
După 2011, Merceds a scos modelul shooting break, adică un break în limba noastră dulce şi alterată de englezisme. Pe limba fanilor Audi, un concurent pentru RS6. Şi în anul 2015 a mai fost un facelift şi pentru coupe, şi pentru shootin break. 
 
CLS a fost mereu o declaraţie de putere atât pentru brand-ul german, cât şi pentru clientul acestei supermaşini. Şi acum revine mai frumos şi mai tare decât a fost vreodată – asta spune producătorul, asta aşteptăm şi noi. 
 
Mercedes a postat pe Facebook două poze cu noul CLS, model care s eva lansa la Salonul Auto Internaţional de la Los Angeles, în fix o săptămână. Modelul va avea ca an de serie, 2018. 
Dacă prima poză deconspirativă dată de Mercedes pe internet a fost cu CLS-ul din faţă, asta e cu maşina înăuntru. E vorba de un display enorm deasupra volanului, în loc de bordul anaglog clasic. Din el îţi procuri toate detaliile de drum şi reperele maşinii, precum şi indicaţiile de orientare. Aceleaşi patru aeratoare care au început să apară pe aproape toate modelele din gama actuală şi ceva ce ne place foarte mult la ochi şi la atingere – carbon!
 
Pe Facebook, Mercedes a vorbit în post despre noul CLS Coupe. Nu ştim încă dacă modificările sunt şi pentru varianta break. 
 
În poze sunt şi imagini cu maşina camuflată, surprinsă la teste acum câteva luni. Materialul cu versiunea de teste spionată de fotografi a fost publicat pe site-ul Carscoops. Se observă clar evoluţia modelului. Noul Mercedes CLS 2018 va fi mai agresiv şi parcă mai pregătit pentru meciul cu concurenţa germană directă.
 
Mai multe detalii despre motorizări, versiuni de echipare şi chiar modele derivate din original, vom afla la Salonul de la Los Angeles, ultimul cadou mare din an şi cel mai important de Crăciun pentru fanii Mercedes şi, de ce nu, pentru toţi turbaţii duppă maşini spectaculoase care au făcut istorie. 
 
Autor Alexandru Banu
Foto Carscoops


Comentarii
Inchide