O bancă din România vinde două Dacia Logan recuperate de la clienți. Ambele au până în 100.000 de km

Autor: Daniel Samoilă acum 2 ani Știri auto

Două mașini Dacia Logan au fost scoase de vânzare de o bancă din România. Cele două vehicule au fost recuperate de la clienți. Vezi în continuare cât costă fiecare și ce rulaj au.

Un aspect important este acela că ambele vehicule au până în 100.000 de kilometri, ceea ce contează în momentul achiziționării unei mașini.

Banca care vinde cele două modele Dacia Logan este Banca Transilvania (BT). Ambele modele Dacia Logan sunt fabricate în 2018 și au transmisie manuală.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

O bancă din România vinde două Dacia Logan recuperate

Prima dintre mașini este un model Dacia Logan cu motor 1.0 litri, având cutia cu transmisie manuală. Rulajul este la 96.977 de kilometri. Mașina este pe benzină și poate dezvolta 73 de cai putere.

Prețul stabilit de Banca Transilvania este de 6.200 de euro fără TVA, respectiv 7.378 de euro inclusiv TVA. Modul de plată se poate face prin leasing financiar (adică prin rate) sau transfer bancar (cash).

Printre dotările mașinii se numără: ABS, Aer Condiționat, Audio Radio, Bluetooth, geamuri electrice, proiectoare de ceață, închidere centralizată, computer de bord, faruri reglabile electric, volan reglabil, comenzi și tracțiune față.

Cea de-a doua mașină are tot un motor de 1.0 litri, tot cu transmisie manuală. Rulajul este mai mic față de prima mașină – 61.133 de kilometri. Mașina este tot pe benzină și dezvoltă 73 de cai putere.

Prețul este un mic mai mare pentru acest model. Banca Transilvania îl vinde la prețul de 6.500 de euro fără TVA și 7.735 de euro inclusiv TVA. Modul de plată se poate face prin leasing financiar (adică prin rate) sau transfer bancar (cash).

Dotările mașinii sunt similare cu cele prezentate la modelul anterior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca TransilvaniaComentarii
Inchide