Licitație de mașini confiscate. Printre ele se aflau câteva modele rare și ciudate – GALERIE FOTO

Autor: Visan Marian 12 nov. 2019 Știri auto

O colecție ciudată care cuprinde peste 130 de mașini confiscate în Marea Britanie a fost scoase la licitație la începutul acestei luni.

Licitația a avut loc pe 2 noiembrie și a fost ținută de NCM Auctions & Asset Management. Vehiculele au fost confiscate de pe o proprietate unde au erau depozitate în niște hambare. În total, licitația a inclus 135 de mașini, patru motociclete Vespa și mai multe piese auto.

Unele dintre mașini sunt modele destul de rare și ciudate. Un Carmichael Commando, care este practic un Range Rover cu șase roți și o cabină extinsă, plus alte mașini interesante precum patru BMW 635 CSi, un Jensen Interceptor III, șase Range Rover, un Toyota Celica GT-Four, o replică Ford Escort RS Cosworth, un Alfa Romeo GTV, trei Humber Super Snipe și câteva MG MGB GT.

Casa de licitații spune că proprietatea în care vehiculele au fost depozitate timp de mai mulți ani a fost confiscată de autorități. Nu a fost furnizată documentație pentru niciunul dintre vehicule, și toate au trecut prin licitație fără garanții.

Multe dintre ele se afla într-o stare avansata de degradare și probabil că multe dintre ele să nu pot fi utilizate pe străzile britanice, decât dacă sunt recondiționate complet.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide