O poliţistă a rupt în bataie un şofer beat. Motivul este cel puţin bizar

O poliţistă a rupt în bataie un şofer beat. Motivul este cel puţin bizar

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Mircea Ardelean, un bărbat trecut de 50 de ani, din Satu Mare, se află internat de cinci zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a fost bătut de o agentă de poliţie. După bătaia încasată, bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. 

După cum era şi firesc, la ingredientele care alcătuiesc povestea a fost pus si alcoolul. Totul s-a petrecut în noaptea joi spre vineri, când bărbatul se întorcea de la o rudă. Acesta, după ce a consumat câteva pahare de alcool înainte de a se urca la volan, a plecat la drum, până când poliţia din Carei l-a oprit în trafic. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au luat mostre de sânge, ca mai apoi să fie dus la secţia de poliţie.

„De acolo a început spectacolul. Ce s-a întâmplat se cam şi vede. Erau doi sau trei poliţişti şi o doamnă şi ea nu o înţeles o glumă. I-am zis că tare mult semănaţi cu Elena Udrea. Şi ea s-a ridicat şi mi-a zis f**** şi m-a lovit aici (zona genitală), după care mi-am pierdut cunoştinţa. Nu ştiu dacă o dat şi ăia, nu ştiu asta. În jur de două noaptea m-au scos afară”, a delcarat bărbatul pentru cotidianul Informaţia Zilei.

A doua zi el a ajuns la spitalul din Satu Mare pentru a fi operat. El a suferit o ruptură de vezică urinară şi este internat şi în prezent. Poliţiştii s-au sesizat, afirmând ulterior că se fac cercetări în acest caz.

„Pe tot parcursul drumului, domnul a fost foarte recalcitrant. La un moment a sărit printre scaunele din faţă şi a reuşit să prindă volanul maşinii, moment în care colegii mei au tras pe dreapta şi aşa l-au imobilizat. Nu am fost sesizaţi sub nici un fel de nici o leziune suferită de domnul respectiv, ne-am sesizat din presă. După primele verificări, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei. Rezultatele finale le vom afla după finalizarea anchetei procurorilor.”, a afirmat Răducu Silaghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Bărbatul se află în spital, acolo unde va mai petrece câteva zile. Acesta este dispus să facă tot posibilul să îşi facă dreptate, recunoscând greşeala sa, de a conduce beat, pentru care e dispus să plătească, dar doreşte ca şi cei care l-au bătut pe el să plătească pentru ceea ce au făcut.

 Comentarii
Inchide