O șoferiță i-a tușit în față și l-a scuipat pe polițistul care a tras-o pe dreapta

Autor: ProMotor 28 mart. 2020 Știri auto

O șoferiță în vârstă de 25 de ani a fost arestată de Poliţie din Australia pentru că a tuşit, în mod intenţioant, şi scuipat pe poliţist. Ea fusese oprită de oamenii legii pentru că a depăşit limita de viteză.

Femeia mergea cu peste 120 de km/oră într-o zonă unde limita de viteză era de 50 km/h. Aceasta a încercat să scape de poliţie atunci când a văzut că este urmărită de autorităţi, încălcând regulile de circulaţie.

Pănă la urmă femeia a fost prinsă, a fost scoasă din maşină cu ajutorul forţei fizice şi încătuşată. Faptele ilegale săvârşite de femeie au continuat, iar aceasta a început să-l scuipe pe poliţist si să tuşească în faţa lui.

VIDEO

Aceasta a fost dusă la secţie, a primit dosar penal, i s-a anulat permisul auto pentru depăşirea limitei de viteză şi este judecată penal pentru fapta decugetată pe care a făcut-o la adresa poliţistului australian.

De asemenea, a fost şi testată de COVID-19, iar rezultatele au fost negative. Ofiţerul a fost şi el supus testării pentru coronavirus, ca măsură de precauţie.” El va sta în autoizolare timp de două săptămâni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide