O șoferiță nemulțumită a scos cuțitul și a zgâriat o Tesla. Femeia nu știa că mașina o filmează – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 luni Știri

Funcția Sentry Mode al unei Tesla Model Y a surprins momentul în care o femeie a folosit un cuțit pentru a zgâria SUV-ul electric.

În clip, filmat în Carolina de Sud, SUA o femeie este filmată parcându-și mașina lângă un Model Y. Când iese din mașină, ea poziționează lama unui cuțit în așa fel încât să iasă din marginea poșetei ei. Apoi continuă să meargă alături de mașină, trăgând cuțitul pe ușa crossover-ului electric.

„Arma” mașinii este camera video

Filmările arată amploarea daunelor. Semnul lăsat de cuțit pare să aibă o lungime de aproximativ 15 centimetri și singura modalitate de a fi reparată complet ar fi revopsirea. Probabil că această procedură nu va fi ieftină.

Din fericire (dacă se poate spune că există o parte bună în acest incident), camerele exterioare ale mașinii Tesla Model Y au reușit să surprindă imagini clare cu fața femeii. În plus, când femeia pleacă cu mașina personală (o Toyota Camry), plăcuța de înmatriculare este vizibilă, așa că, dacă proprietarul mașinii Tesla dorește, ar putea reclama incidentul autorităților.

VIDEO


Sursa foto: Carscoops.com


Comentarii
Inchide