Oameni şi maşini: Poezie în mişcare – Mercedes-Benz 300SL

Autor: Laurenţiu Florescu 23 iul. 2012 Știri auto
Oameni şi maşini: Poezie în mişcare – Mercedes-Benz 300SL

Mercedes-Benz 300SL este una dintre cele mai dezirabile maşini de colecţie, având un preţ care poate descuraja majoritatea oamenilor. Proprietarul acestui model este puţin diferit de restul colecţionarilor. Spre deosebire de speculanţii care cumpără astfel de maşini pentru a le vinde apoi mai scump, americanul care a cumpărat acest Gullwing merge cu el cât de des poate. Chiar dacă ştie că maşina se devalorizează de fiecare dată când o porneşte, el susţine că nu poate să o ţină în garaj, ci vrea să se bucure de ea.

Cu o oarecare tristeţe în glas, texanul ne asigură că legendarul model nu va rămâne în garaj nici după ce acesta va fi prea bătrân pentru a conduce. Atunci o va vinde unei alte persoane, dar numai dacă se va bucura de ea aşa cum a facut-o el.

Vizionare plăcută!

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide