Ofensiva Chevrolet la SEMA 2011

Autor: Gabriel Grosoiu acum 9 ani Știri

SEMA 2011 va fi, ca în fiecare an, prilejul ideal pentru toţi împătimiţii de tuning din America de Nord, de a-şi dovedi inventivitatea. Dacă tunerii independenţi nu ratează nicio ediţie a salonului din Las Vegas, nici producătorii consacraţi nu ezită să-şi expună cele mai proaspete realizări.

Chevrolet aduce la ediţia SEMA de anul acesta o gaşcă de şase concepte, concepute pe baza celebrelor Camaro şi Corvette. Dacă pentru reprezentantul mărci în segmentul muscle-car, Chevrolet a pregătit nu mai puţin de patru concepte, Corvette beneficiază de doar două, dintre care una, relizată pornind de la furiosul ZO6.

Camaro Red Zone Concept

Vopsit într-un roşu aprins şi purtând cu mândrie o dungă albă, care se prelungeşte de pe capotă până pe aripi, Red Zone este dotat cu jante de 21 inchi, grilă frontală asortată la caroserie, precum şi cu un kit de suspensie sport de la furnizorul oficial Chevrolet, Pedders.


Camaro Synergy Series Concept

Al doilea concept elaborat după Camaro vine într-un argintiu ornant cu dungi negre şi roşii, combinaţie care se regăseşte şi la nivelul jantelor de 21 de inchi, dotate cu frâne Brembo. Maşina vine şi cu tapiţerie din piele neagră şi pedalier din aluminiu, din colecţia Chevrolet Accessories.

Camaro 1LE Concept

Conceput pe baza versiunii coupe a lui Camaro, 1LE jonglează cu roşul şi negrul, folosind jante de 20 inchi, frâne Brembo, suspensie magnetică şi o evacuare dublă, preluată direct de pe puternicul Camaro ZL1, alături de volanul versiunii de top.

Camaro ZL1 Carbon Concept

Chevroletul Camaro ZL1, de 520 CP, vine la SEMA într-o interpretare radicală. Inserţii de carbon la exterior, spoiler din acelaşi material uşor, precum şi decoraţiuni exterioare…tot din carbon. Frâne Brembo şi jante de 20 inchi, preum şi tapiţerie Jet Black, pnetru cei care vor totul de la un muscle-car modern.

Corvette Carslide Blue Grand Sport Concept

Corvette-ul cu nume greu de pronunţat celebrează 30 de ani de cînd fanii coupe-ului se întâlnesc în cadrul evenimentului „Corvettes at Carslide”. Alastrul maşinii este îmbogăţit de dungile albe şi de jantele de 18 inchi, echipate cu pneuri Goodyear F1 Supercar.

Corvette ZO6 Ron Fellows Tribute

Pilotul Ron Fellows, multiplu vampion al echipei Corvette Racing este celebrat de acest supercar vopsit în roşu aprins. Corvette-ul ZO6 vine cu pachetul Perfomance, ce include inserţii de carbon, pedalier Racing, precum şi etriere roşii, alături de carenaj negru pentru faruri.Comentarii
Inchide