Ofertă BCR pentru un Volkswagen Passat cu aproape 120.000 km la bord – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 feb. 2023 Știri auto

Volkswagen Passat se numără printre cele mai populare modele ale producătorului auto german. BCR vinde un exemplar cu puțini kilometri.

Când vine vorba sedanuri populare, Volkswagen Passat se află cu siguranță în capul listei. Modelul german îmbină spațiul, practicabilitatea și o gamă largă de echipări și de motorizări, făcându-l o opțiune foarte populară printre cei care caută o astfel de mașină.

Chiar dacă Volkswagen a decis să renunțe la formatul de caroserie sedan și să păstreze la vânzare doar break-ul, asta nu înseamnă că piața nu caută astfel de mașini. Există foarte multe oferte la mâna a doua, iar cea de la BCR Leasing ar putea fi chiar interesantă.

Volkswagen Passat din 2016 cu puțini kilometri. Merită?

Mașina vândută de BCR Leasing este un Volkswagen Passat sedan din anul 2016. Sub capotă se află clasicul motor de 2,0 litri, pe motorină, care dezvoltă 150 CP, fiind legat la o transmisie automată DSG cu dublu ambreiaj. Mașina are 117.093 km la bord, dar și câteva urme de uzură.

Exteriorul are câteva zgârieturi pe barele de protecție și pe aripi, iar capacele spălătoarelor de faruri nu mai există. Un alt defect este reprezentat și de condensul care apare în faruri. Cel puțin jantele din aliaj arată destul de bine, având doar câteva zgârieturi.

La interior, mașina are tapițerie din alcantara neagră combinată cu piele obișnuită. Volanul este, de asemenea, îmbrăcat în piele și are comenzi pentru media și pentru pilotul automat. Mai interesant este faptul că în spatele acestuia regăsim un tablou de bord complet digital, care oferă un aer modern mașinii. Printre alte dotări se numără navigația, clima pe trei zone, scaunele față încălzite și roata de rezervă de dimensiuni complete.

Prețul cerut este de 17.516 euro cu TVA inclus. Poate fi o mașină bună pentru cineva care parcurge mulți kilometri. Rulajul nu este atât de mare, iar defectele cosmetice pot fi remediate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BCR Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide