Ofertă de vară pentru Nissan Micra – preţ special de la 5.590 euro cu TVA şi 3 prime de casare

Autor: Oraan Mărculescu 27 iul. 2012 Știri auto
Ofertă de vară pentru Nissan Micra – preţ special de la 5.590 euro cu TVA şi 3 prime de casare

Modelul de oraş al japonezilor, Nissan Micra, are o lungă tradiţie pe piaţa auto mondială, cea de-a patra generaţie făcându-şi apariţia în 2010, iar pe piaţa autohtonă fiind lansată la finalul anului trecut.

Acum, la aproape un an de când e propus pe piaţa auto din România, Nissan Micra vine cu o ofertă de sezon foarte atractivă: prin programul Rabla, Micra poate fi achiziţionat pentru un preţ special de 5.590 euro cu TVA (cele 3 prime de casare fiind calculate la cursul de 1 euro = 4,55 lei).

Modelul este echipat cu motorizarea pe benzină de 1,2 litri şi 80 CP, iar echiparea standard este foarte bună pentru segmentul maşinilor de clasă mică, nelipsind aerul condiţionat manual, 6 airbaguri, ABS şi ESP, radio-CD cu Bluetooth şi comenzi pe volan, geamuri electrice sau computer de bord.

Nissan Micra este una dintre cele mai economice maşini de clasă mică pe benzină, având un consum mediu de 5,0 litri şi emisii CO2 de 115 g/km, iar caracterul său practic foarte bun se combină cu un nivel ridicat al calităţii materialelor şi asamblării.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide