Offroad Buzău: 5 zile şi peste 1.500 km!

Autor: Oraan Mărculescu 25 iun. 2008 Știri auto
Offroad Buzău: 5 zile şi peste 1.500 km!

Romanian Extreme Adventure provoacă la o întrecere desfăşurată pe parcursul a 7 zile. Cei peste 200 de participanţi vor pun în mişcare maşini, motociclete, ATV-uri şi Side-by-Side Vehicles, pe un traseu din Carpaţii de Curbură. Teatrul evenimentelor va fi preponderent în Masivul Penteleu, o zonă deosebit de spectaculoasă, atât prin varietatea terenului, diferenţele mari de temperatură, cât şi prin elementele de aleasă frumuseţe ale cadrului natural.

Echipele participante trebuie să parcurgă integral traseul cu o lungime totală de 1.680 km, configurat cu obstacole 100% naturale. Startul se va da în data de 19 iunie, din centrul Buzăului (Piaţa Daciei), iar întrecerea se va termina în 5 iulie, cu o festivitate de premiere dintr-o locaţie specială a oraşului Buzău.

Competiţia se dispută la două secţiuni:

1. EXTREM – grad de dificultate ridicat, rezervată competitorilor care evoluează la clasele auto, moto şi ATV

2. OPEN – grad de dificultate mediu, pentru aspiranţii auto, moto, ATV şi Side-by-Side Vehicles

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide