Offroad Cluj 2008 – preambul

Offroad Cluj 2008 – preambul

Autor: Oraan Mărculescu acum 12 ani Știri

Chiar dacă prognozele meteo, precum şi experienţa ultimilor ani, anunţă, cel puţin pentru sâmbătă, o vreme de pomină (vijelie, ca să folosim termenul organizatorilor), lista participanţilor este deja foarte mare, după cum se poate vedea pe site-ul clubului organizator, Transylvania Offroad Club.

De remarcat numărul foarte mare al echipajelor înscrise la secţiunea Extrem, aproape la fel de multe ca maşinile înscrise la Open. Deşi, deocamdată, sunt puţini motociclişti înscrişi, sunt foarte mulţi de pe plan local care şi-au anunţat intenţia de a participa, deci în câteva zile va fi aglomeraţie şi în secţiunea dedicată celor pe două roţi. Rămâne de văzut la secţiunea Quad câţi vor dori să participe, dar şi aici prognozele sunt foarte optimiste, dată fiind amploarea pe care a luat-o fenomenul ATV-urilor.

Joi noaptea, începând cu ora 22:00, va avea loc prologul de la Extrem, pe un mic traseu amenajat la lumina făcliilor – spectacolul nocturn va putea fi urmărit de toată lumea, urmând a avea loc în apropierea hotelului central din staţiunea Muntele Băişorii. Din păcate, se preconizează că toate locurile de cazare în zonă au fost ocupate deja, deci spectatorii amatori ar fi bine să aibă în dotare cortul în acest weekend la Cluj.

Cât despre Promotor.ro, trebuie remarcat faptul că maşina de serviciu offroad, Mitsubishi L200, va fi dotată cu pneuri offroad serioase, Goodyear Wrangler MT/R. Aşa încât fie vremea cât de rea, noi ne vom face treaba! (poate om găsi o rimă mai bună la Cluj)Comentarii
Inchide