Offroad – Cupa Sighişoara 2009 (I)

Autor: Oraan Mărculescu 03 apr. 2009 Știri auto

VEZI TOATE INFO CUPA OFFROAD DRACULA SIGHIŞOARA 2009

Specialisti mai ales in Suzuki SamuraiEste deja miezul nopţii, iar priveliştea asupra Sighişoarei este foarte frumoasă de la fereastra camerei din hotelul Bella Vista, cuprinzând aproape întregul oraş medieval, slab luminat.

Organizatorii ne anunţă că au pregătit un traseu de dificultate medie spre mare, mai ales prin pădure, însă, din nefericire pentru amatorii de noroaie, în timpul weekendului s-a anunţat o vreme însorită şi călduroasă. Dar să nu subestimăm clubul organizator, Dracula Offroad Sighişoara, care are în dotare în principal Suzuki Samurai, ceea ce le dă de gândit participanţilor cu "utilaje" mai mari referitor la capacitatea de a "se strecura" prin unele locuri.

Tricouri albe? Hilar...Deşi la ora asta încă nu au fost înscrişi toţi participanţii (unii dintre ei urmează să se înscrie chiar înaintea startului de sâmbătă dimineaţa), numărul maşinilor din acest concurs este suficient de mare, 32 de echipaje urmând a intra pe un traseu considerat extrem, dar la limită.

Ziua de sâmbătă va consta într-un traseu de orientare, de aproximativ 100 km, doar o singură specială fiind prevăzută – locul pentru aceasta fiindu-le cunpscut celor care au mai fost la ediţia de anul trecut a Suzuki Fest 2008. Duminica este rezervată probei de trial, pe un mic traseu amenajat în apropierea hotelului Bella VIsta şi accesibil publicului larg.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide