Opel şi Chevrolet – promoţii

Autor: Cosmin Iordache 13 iun. 2008 Știri auto
Opel şi Chevrolet  – promoţii

Opel Corsa va avea în această vară un preţ special, de la 8.830 cu tva, pentru aceşti bani clienţii beneficiind de aer condiţionat, radio CD, airbag şofer şi pasager, ABS, închidere centralizată, servodirecţie şi oglinzi electrice. Nu doar mezinul gamei va fi mai ieftin, ci şi Opel Astra devine mai accesibil prin reducerea de până la 2230 de euro practicată. Modelele de clasă mare Opel Vectra şi Opel Signum sunt la fel de tentante datorită discounturilor de 3.800, respectiv 4.000 de euro.

Bestseller-ul Opel Astra Classic afişează un preţ de pornire de 10.065 de euro cu TVA, de pe lista de dotări standard nelipsind: aerul condiţionat, servodirecţia, ABS-ul, dublul airbag, geamurile electrice faţă şi oglinzile electrice şi încălzite. SUV-ul Opel Antara se anunţă mai ieftin cu 800 de euro şi mai bogat în versiunea Cosmo cu tapiţerie de piele, faruri Xenon sau sistem de monitorizare a presiunii în pneuri. Monovolumele Opel Zafira şi Meriva sunt comercializate, de asemenea, la preţuri speciale.

Şi la Chevrolet vara aduce numeroase avantaje client, Chevrolet Spark vine cu un preţ de 5568 de euro, noul Aveo în 5 uşi este mai ieftin cu 800 de euro şi beneficiază de 5 ani de garanţie şi asistenţă rutieră. Chevrolet Aveo sedan costă de la 7323 de euro cu TVA, iar un Lacetti poate fi achiziţionat cu 1.800 de euro mai puţin, beneficiind de aceleaşi avantaje ca şi noul Aveo. Pentru amatorii de SUV Captiva se comercializează cu 1.800 de euro mai puţin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide