Ovidiu Bălan – Tânărul Manager al Anului

Autor: Dan Vache 15 mai 2008 Știri auto
Ovidiu Bălan – Tânărul Manager al Anului

Prilejuită de a treia ediţie a anuarului Tineri Manageri, Gala Bussines Magazin a adus pe scenă, pentru al treilea an consecutiv, 10 tineri manageri de top pentru a le oferi cea mai înaltă distincţie la fiecare din cele 10 categorii în care curajul, iniţiativa şi inovaţia în afaceri au propulsat în funcţii de conducere tineri de succes.  

La numai câteva luni de la numirea sa în funcţia de Director General al Goodyear Dunlop Tires România, Ovidiu Bălan a primit distincţia Tânărul Manager al Anului pentru categoria Consumer Markets, potrivit unei jurizări externe echipei redacţionale a BUSINESS Magazin.

Selectat din rândul managerilor de vânzări pe baza succeselor obţinute până în prezent, precum şi a calităţilor sale manageriale şi personale deosebite, Ovidiu Bălan se confirmă încă odată în noua sa poziţie ca fiind alegerea potrivită. Distincţia Tânărul Manager al Anului vine astfel ca o certificare a unui angajament pe care compania şi l-a asumat de a promova permanent tinerii care au contribuit semnificativ la creşterea performanţei companiei oriunde în lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide