(P) Luna bărbaţilor la Bănseasa Shopping City

Autor: Laurenţiu Florescu 02 mai 2012 Știri auto
(P) Luna bărbaţilor la Bănseasa Shopping City

Ca şi anul trecut, BăneasaShopping City dedică luna mai barbaţilor. Astfel, centrul comercial a pregătit în trei weekend-uri consecutive o serie de activităţi prin care bărbaţii îşi pot descoperi sau explora pasiunile pe „Planeta Distracţiei”. În plus, în perioada 28 aprilie – 13 mai, numeroase magazine din centrul comercial vor pregăti oferte speciale şi discounturi de până la 50%.

Băneasa Shopping City dedică primul weekend din luna mai (5 – 6 mai) sportului. Participanţii pot lua lecţii de căţărare, spinning sau de Kempo Kick, pot juca partide de darts şi poker ori pot participa în campionate de jocuri electronice. Mai mult, puteţi câştiga premii în valoare de 40.000 de lei, puse în joc de parteneri şi sponsori.

Al doilea weekend pune accentul pe pasiunea bărbaţilor pentru motociclete şi automobile, lucru ce ne interesează în mod special. Asociaţia GT Auto Club Sportiv şi Carrefour România organizează Campionatul Naţional de Îndemânare Auto 2012, care va avea loc în parcarea Băneasa Shopping City în perioada 11 – 13 mai. Pe lângă asta, în interiorul centrului comercial vor exista expoziţii de machete auto şi curse de maşini teleghidate.

În ultimul weekend (19 – 20 mai), domnii vor fi răsfăţaţi cu degustări de vinuri, cocktailuri inedite şi multe delicii gastronomice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide