Parteneriat pe axa Audi – Real Madrid – AC Milan

Autor: Victor Gavril 26 sept. 2008 Știri auto

În Spania fotbaliştii clubului Real Madrid şi-au ales modelele într-un cadru mai neoficial, cum ar fi o partidă de golf. Când a venit vorba de alegeri nouă dintre jucători au dat comandă pentru un Audi Q7. Iar vedete precum Wesley Sneijder sau Sergio Ramos au optat pentru Audi R8. Rafael van der Vaart a preferat un Audi S5 cu un motor FSI de 4.2 litri.

În partea cealaltă a Europei, în Italia, maşinile le-au fost înmânate jucătorilor de la AC Milan direct la Monza. Aici întreaga atenţie a fost atrasă asupra vedetei nou venite, Ronaldinho, care a optat pentru Audi Q7 TDI cu un motor de 4.2 litri. Dacă superstarul s-a dovedit a fi lider de opinie pentru 15 dintre colegii săi care au ales acelaşi model, la polul opus a fost Kaka, fotbalistul alegând un Audi R8. AC Milan şi Audi îşi vor continua parteneriatul început anul trecut până în 2010.

Desigur că fotbaliştii au primit gratuit modelele, doar pentru a le face publicitate în timp ce le vor conduce, şi eventual paparaţii vor fi pe urmele lor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide