Peugeot 208 – ipoteze şi poze spion

Autor: Oraan Mărculescu acum 14 ani Știri auto

Macheta promite un stil superSe prea poate ca Volkswagen să fi dat tonul generaţiilor "noi" disimulate sub forma unui facelift foarte pronunţat. Peugeot 208 este programat să apară la o distanţă de numai patru ani faţă de actualul Peugeot 207, pe lângă care încă se mai produce best-sellerul Peugeot 206.

Deocamdată, vorbim de o machetă şi de o randare pe calculator, care par să ne dea indicii foarte clare măcar cu privire la aspectul viitorului leu de clasă mică. Un adevărat leu, care arată excelent şi îţi va pune pe jar concurenţa.

208 va fi matur si puternicFormele sculpturale sunt specifice şi actualului Peugeot 207, însă Peugeot 208 va veni cu o prestanţă greu de egalat, datorată imensei sigle, a spoiulerului decupat generos şi a farurilor mari. Versiunea în două uşi se va diferenţia, urmând stilul de aproape-coupe al lui Renault Clio în două uşi, stopurile fiind desenate în acelaşi stil cu farurile.

Pe plan tehnic, deocamdată se ştie că semi-noul Peugeot 208 va beneficia de aceleaşi motorizări, dar upgradate, iar sistemul start&stop va fi de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide