Porsche Cayman – schiţe cu noua generaţie

Autor: Oraan Mărculescu 16 iul. 2008 Știri auto

Modificari minore, dar stil mai maturPână la apariţia unui răspuns oficial, ne bazăm presupunerile pe faptul că Porsche Cayman a fost lansat pe piaţă relativ recent, în 2006, deci 2010 ar fi normal să fie anul unui facelift. Există şi zvonuri privitor la modificările tehnice, în principal despre upgrade-urile de putere ale motorizărilor, obţinute în urma modificărilor sistemului de injecţie directă şi a distribuţiei.

Astfel, Cayman va avea cu 20 CP şi 27 Nm mai mult, iar Cayman S cu 25 CP şi 30 Nm mai mult ca actualele versiuni – ceea ce înseamnă că Porsche Cayman va ajunge la 259 CP, iar Porsche Cayman S la 305 CP. Consumul se estimează că va fi redus cu până la 14% faţă de actualul Porsche Cayman.

Diferential blocabil promis optionalAlte delicatese tehnice vor fi cutia de viteze automată secvenţial PDK, cu 7 trepte, sistemul Launch Control, pachetul Sport Chrono, sistemul de control electronic al suspensiei PASM sau jantele noi de 19". De asemenea, se aşteaptă o îmbogăţire a echipamentului standard, precum şi a listei de opţiuni, de pe care nu vor lipsi farurile adaptive Bi-Xenon, cu lumini de poziţie LED, scaune ventilate sau un nou sistem de navigaţie touchscreen, cu ecran de 5". Dedicaţie pentru sportivi: este foarte posibil ca, opţional, să fie oferit diferenţialul spate blocabil, un minus al actualului Cayman.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide