Porsche România lansează VW Golf VI în octombrie

Autor: Cosmin Iordache 02 sept. 2008 Știri auto
Porsche România lansează VW Golf VI în octombrie

Noul Golf va fi disponibil pentru vânzare, pe piaţa din România, din luna octombrie, anunţă Porsche România într-un comunicat oficial. De asemenea, reprezentanţii companiei îşi pun mari speranţe în noul model, fiind conştienţi de noile motorizări.„Cu performanţe unice până în prezent, cea de-a şasea generaţie a modelului Golf face trecerea la sistemul de injectie Common-Rail pentru motoarele diesel, iar sistemele TSI şi DSG reduc consumul de carburant până la 28 de procente“, afirmă Matei Albulescu, Brand Manager, Volkswagen România.

La lansarea pe piaţa din România, Volkswagen va comercializa modelul Golf cu două propulsoare TDI de 2,0 litri, care vor dezvolta 110 CP şi 140 CP, propulsoare care vor face cu ochiul celor mai mulţi clienţi. Noile motoare TDI se remarcă prin performanţe deosebite în ceea ce priveşte reducerea consumului. Motorul diesel de 110 CP se mulţumeşte cu numai 4,5 litri de carburant (119 g/km CO2) – ceea ce înseamnă o reducere a consumului cu 0,6 litri.

Porsche România păstrează secretul privind preţurile, deşi se zvoneşte că noul model va fi mai ieftin decât generaţia precedentă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide