Poţi să conduci Logan şi să vorbeşti la telefonul Porsche? (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 24 oct. 2017 Știri auto

Mărcile auto nu mai fac numai maşini. S-a dus era monoprodus. Mărcile auto sunt industrii de bani din marketing-ul asociat. Modelul de marketing şi cel de vânzare sunt noţiuni care se autoinclud – condiţie sine qua non în supravieţuirea la scară comercială globală. Hai să ne gândim la un club mare, să luăm PSG care tocmai l-a luat pe Neymar cu *222 mil. de euro. A doua zi, probabil că PSG a vândut în Asia tricouri de jumătate din aceşti bani cheltuiţi cu o zi înainte. Neymar le dă 7 goluri în 3 meciuri şi aduce în club milioane pe ca la balamuc. În cel mai scurt timp, investiţia e amortizată şi Neymar începe să producă profit. Şi peste 5 ani îl faci pierdut pe la LA Galaxy pe jumătate din banii pe care i-ai dat pe el.

Porsche. Azi iese un 911. Încep precomenzile. Clienţii când vin să ridice maşina îşi mai cumpără de la magazinul Porsche un ceas, un aşternut pentru copil şi un prăjitor Porsche. Sigur că nu le face Porsche. Le fac specialişti în ceasuri şi prăjitoare, Porsche îţi spune sigla acolo şi ia un 50% din preţul de vânzare. Şi uite aşa le revin 17.000 de euro în medie profit net acţionarilor Porsche dintr-un Porsche vândut, plus “alte venituri” foaaaarte mari. Aşa funcţionează industria, multilateral dezvoltată cum zicea ştim noi cine.

Porsche s-a asociat din nou cu Huawei pentru un telefon la nivelul ultra. Divizia de design Porsche se implică total în produsele pe care apare sigla maşinii.

Carcasa, faţă-spate, este din sticlă vopsită negru-diamant. Telefonul are pe faţă sticlă curbată la muchii, translatată de la P9. Înăuntru, telefonul Porsche Mate 10 are 6 GB RAM, o cameră color de 12 megapixeli şi una alb-negru de 20 de megapixeli.

Camera este Leica. Funcţia de fotografiere are şi un mod Pro similar celui RAW (profesioniştii ştiu de ce). Astfel aveţi opţiuni de editare mai bune şi mai multe în postprocesare. Ultimul Smartphone-ul Porsche Huawei 911 are o baterie de 4.000mAh şi costă 1.400 de euro.

Telefonul va fi în magazine din decembrie. Acum vine parea grea dacă aveţi cuprinşi în bugetul de cheltuieli 6-7.000 de lei pentru un telefon. Moş Crăciun iese din calcul pentru că ne-a ţepuit de prea multe ori. Aşa că … avem 2 opţiuni high-end, fiecare cu happy-end. iPhone X sau Porsche 911 Mate 10? Noi mergem clar pe

Autor Alexandru Banu

   

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide