Poze complete cu noul Passat-ul de lux, relansat full option cu dotări Audi

Autor: Alexandru Banu 07 mart. 2017 Știri auto

UPDATE Geneva 2017: Volkswagen a terminat cu marele secret la Geneva şi oricum nu mai era un secret de când au apărut pe net schiţele cu noua limuzină. Nu este un Phaeton, e undeva cu A5 Sportback în clasă, deci va fi cel mult un război între fraţii de trust. Are 4.8 m lungime, 1.87 lăţime şi 1.42 înălţime, cu un ampatament de 2.84 metri. Conform Carscoops, Volkswagen spune că Arteon e un GT (Gran Turismo) premium. Nemţii au pregătite 6 motoare la început de sezon. Toate sunt în patru cilindri, turbo, diesel şi benzină, între 150 şi 280 de cai (2 litri TSI). Motoarele de intrare-n gamă (150 – 190 de cai) vin standard asociate unor transmisii manuale cu 6 viteze. Celelalte 3 variante vin cu o cutie DSG cu 7 trepte. Totodată, motoarele de 280 de cai benzină şi 240 de cai diesel sunt disponibile automat numai pe maşinile Arteon cu tracţiune integrală. Interiorul este acum la nivelul mărcii soră Audi, cu lumini ambientale şi display de 9.2 inci.  

VW ARTEON GALERIE FOTO COMPLETĂ

 

UPDATE: Primele două poze cu detalii din Arteon au fost publicate chiar de către producător. Pentru restul există Salonul Auto de la Geneva. Informaţiile de mai jos sunt din prima ştire publicată, acum câteva luni şi rămân tot ceea ce ştim despre noua limuzină germană. Iată în galeria foto de AICI primele două imagini cu Arteon. 

 

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie a anului viitor, Volkwagen va prezenta o nouă limuzină, Arteon, despre care constructorul german spune  că va fi poziţionat în gamă peste Passat. Alături de trăsăturile de design noi, noul Arteon introduce în gama Volkswagen un limbaj de design. Astfel, lamelele grilei radiatorului se extind până în farurile tridimensionale, iar elementele desenate de LED-uri accentuează adiţional personalitatea puternică şi dau dovadă de dominanţă.

Limuzina cu patru uşi impresionează atât prin designul revoluţionar, cât şi datorită utilităţii practice. Deşi geamurile fără rame de la uşi sunt elemente de stil caracteristice unui grand-tourismo, hayonul are balamalele pe latura superioară şi o deschidere foarte mare, care oferă acces optim la portbagajul de mari dimensiuni. 

Sursa: zf.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide