Premieră Renault Kangoo în România

Autor: Dan Vache 30 mai 2008 Știri auto
Premieră Renault Kangoo în România

Modelul lansat in Romania s-a realizat cu obiective precise: adaptabilitate totală la exigenţele tuturor intreprinzătorilor şi ridicarea stachetei acestui segment de autovehicule. Poziţia la volan caracteristică monovolumelor şi maneta schimbătorului de viteze poziţionată pe planşa de bord reprezintă doar detalii despre ergonomia şi confortul noului Kangoo: acum în gama modelului sunt disponibile, standard sau opţional, echipamente ca farurile cu aprindere automată, asistenţă la parcare sau senzorii de ploaie, care contribuie la obţinerea unui confort dinamic unic în segment

Creşterea cu 18 centimetri a lungimii caroseriei se reflectă integral în suplimentul de spaţiu creat în interior. Portbagajul de 660 litri, în configuraţia cu cinci locuri a variantei pentru persoane, poate fi extins până la 2,8 metri cubi iar pasagerii au mai mult spaţiu la dispoziţie. Versiunea de marfă, Express, a beneficiat de o creştere a capacităţii de încărcare de la cei 3 metri cubi ai primei generaţii la 3,50 metri cubi. Spaţiul interior lărgit permite acum şi încărcarea unui europalet.

Toate versiunile beneficiază de discuri de frână la toate roţile şi jante de 15 inch, frânele fiind proiectate astfel încât să asigure oprirea în 39 de metri chiar şi după zece frânări consecutive de la 100 km/h la 0 km/h. Kangoo şi Kangoo Express formează noua gamă lansată în Romania, al carei preţ de pornire este de 9500 euro fara TVA şi 11305 euro cu TVA. Ambele versiuni dispun de câte două variante de echipare: Authentique şi Expression pentru Kangoo; Generic şi Confort pentru Kangoo Express. În prezent, gama este articulată pe motorizarile 1,5 dCi, disponibile cu 70, 85 si 105 cai-putere, oferta fiind construita pe valori solide: fiabilitate, economie şi respect pentru mediul înconjurător.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide