Preț Kia Sportage după 100.000 de km. Cât cere BCR pe SUV-ul asiatic

Autor: Marius Vișan 30 nov. 2022 Știri auto

Dacă pentru unii șoferi ideea de a cumpăra o mașină second-hand cu peste 100.000 de kilometri este de neconceput, pentru alții ar putea fi un chilipir. Totul depinde de perspectivă fiecăruia, și nu în ultimul rând de buget. În multe cazuri, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o mașină cu un kilometraj ridicat, dar cu siguranță există unele lucruri la care trebuie să vă gândiți.

Dacă vedeți o cifră de peste 100.000 de kilometri pe o mașină veche de mai puțin de trei ani, poate indica faptul că mașina a avut o viață grea, fiind folosită ca taxi sau pentru servicii de închiriere. Cu toate acestea, modelele recente sunt atât de robuste încât nu există niciun motiv de îngrijorare. Unele mărci au reputația de a construi mașini capabile să parcurgă milioane de kilometri cu o întreținere corespunzătoare, astfel încât chiar și modelele mai vechi cu sute de mii de kilometri merită luate în considerare. Kia este una dintre aceste brand-uri.

Preț Kia Sportage după 100.000 de km

Cei care se încumetă să își cumpere o mașină la mâna a doua pot căuta pe site-urile unor bănci cunoscute care se ocupă cu revânzarea. Într-un astfel de loc am găsit acest anunț pentru un SUV Kia Sportage.

Mașina are cam tot ce își poate dori un șofer român. În primul rând este SUV, apoi are motor diesel, mai economic din punct de vedere al consumului, de asemenea, are cutie de viteze automată și tracțiune integrală. Anul fabricației este 2018 și rulajul este de 101.750 de km. Mașina costă 24,200 de euro (cu TVA inclus). Pentru comparație, dacă ne referim la mașini noi, cea mai ieftină Kia Sportage abia ieșită din fabrică are un preț de aproximativ 36.400 de euro (motor pe motorină 1.6 DSL MHEV, cutie automată cu șapte rapoarte și tracțiune 4×4).

Despre Kia Sportage

SUV-ul compact a fost lansat în 1994, iar cea de-a patra generație a lui Sportage este în producție din 2015. În 2018, a primit un facelift extins. Aceasta include o parte frontală revizuită, cu faruri LED opționale și câteva sisteme noi de asistență pentru șofer, inclusiv o cameră de luat vederi panoramice bine pusă la punct. Cea mai notabilă este opțiunea de motorizare cu diesel mild hybrid bazată pe tehnologia de 48 de volți.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide