Preţurile oficiale ale noii Mazda CX-5 în România

Autor: Gabriel Grosoiu 25 ian. 2012 Știri auto

Noul SUV compact Mazda, care a avut parte de premiera oficală la Salonul Auto Frankfurt de anul trecut, va fi disponibil în România începând cu această primăvară, la un preţ de bază de 22.190 de euro cu TVA inclus.

Maşina beneficiază de tehnologiile revoluţionare SKYACTIV, fiind primul automobil al constructorului ce prezintă liniile de design ale noului limbaj Kodo, tradus ca „sufletul mişcării”.

CX-5 s-ar putea dovedi foarte atractiv pentru piaţa locală, iar dealerii Mazda înregistrează deja precomenzi. Patru niveluri de echipare vor fi disponibile, acestea fiind : Emotion, Challenge, Attraction şi Revolution.

Încă de la primul nivel, pachetul de dotări include sistemul i-STOP care opreşte şi reporneşte automat motorul pentru a reduce consumul, buton pentru pornirea motorului şi un set complet de sisteme de siguranţă pasivă şi activă.

Airbag-uri frontale, laterale şi cortină, controlul tracţiunii şi al stabilităţii, sistem de asistenţă la plecarea din pantă, precum şi senzori de monitorizare a presiunii pneurilor, toate acestea vor intra în dotarea standard a SUV-ului japonez.

Tracţiunea integrală, cuplată cu motorizarea diesel CD150, în varianta Challenge, va costa 28.590 de euro cu TVA inclus, în timp ce versiunea echipată cu motorul pe benzină de 165CP, tracţiune faţă şi cutie automată este de 26.590 de euro (TVA inclus).

Varianta de top a noii Mazda CX-5, denumită Revolution şi echipată cu motorizarea diesel CD175, tracţiune integrală şi transmisie automată, va avea un cost de 34.590 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide