Preţurile pentru noul Citroen C1 în România

Autor: Dan Vache 14 iun. 2012 Știri auto

Noul Citroen C1 a avut un rol important pe piaţa vehiculelor citadine, înregistrând peste 630.000 de vehicule vândute de la lansarea sa din iunie 2005. În 2012, acesta revine cu un nou look împrospătat dar şi cu noi atuuri: emisii reduse pana la 99g de CO2/km, lumini de zi cu LED-uri şi un sistem audio CD cu Connecting Box şi cutie manuala pilotata (BMP) cu padele la volan.

Noul model C1 este disponibil la un preţ de 8.800 euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea în 3 uşi cu nivelul de echipare Attraction şi motorul de 1.0 litri şi 68 CP. Pentru doar 300 euro în plus, se poate opta pentru versiunea în 5 uşi.

Versiunea cu motorizarea de 1,0i şi 68 CP cu cutie manuală anunţă un consum mixt de 4,3l /100 km si emisii de 99 g de CO2/ km. Acesta devine primul model pe benzină din gama Citroen cu emisii sub 100 g de CO2/ km.

Paleta de culori include Rouge Scarlet, galben Tritium, bleu Electra, alb Lipizan, negru Caldera şi două nuanţe de gri (Gallium şi Carlinite). La acestea se adaugă şi culoarea specială de lansare, Blue Botticelli. În interior, partea inferioară a planşei de bord, consola centrală şi panourile uşilor, trec de la gri la negru şi adoptă astfel aceeaşi culoare ca partea de sus a tabloului central.

În luna iunie, clienţii beneficiază de o ofertă specială pentru noul Citroen C1, putând achizitiona de pe stoc, cu livrare rapidă, versiunea în 5 uşi, motorizare 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction cu aer condiţionat, servodirecţie, geamuri electrice şi închidere centralizată la 5.700 euro (TVA şi 3 tichete Rabla incluse).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide