Prima imagine reală cu Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Autor: Laurenţiu Florescu 29 iun. 2012 Știri auto
Prima imagine reală cu Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Varianta break a celebrului coupe cu patru uşi german va debuta în acest an la Salonul Auto de la Paris. Din prima poză cu noul model din Stuttgart ne putem da seama că CLS Shooting Brake este aproape identic cu conceptul prezentat în anul 2012 la Geneva.

Chiar dacă partea frontală este aceeaşi cu a variantei coupe, spatele defineşte acest model. Shooting Brake este mai lung cu 16 mm, dar mai scund cu 3 mm decât CLS-ul normal. Aceste dimensiuni se traduc într-un spaţiu mărit pentru pasagerii din spate, dar şi pentru bagaje. Portbagajul dispune de 590 de litri de spaţiu util, iar când bancheta spate este rabatată, acesta creşte la 1.500 de litri.

Avem nevoie de un CLS break? Acest model este destinat persoanelor cu un venit peste medie, care îşi doresc o maşină practică, confortabilă, dar E-Class nu este suficient. La interior găsim materiale de cea mai bună calitate, de la porţelan şi lemn de cireş, până la piele şi Alcantara.

Zvonurile spun că CLS Shooting Brake va intra pe piaţă în luna noiembrie a acestui an şi în primă fază va fi disponibil cu două motorizări. Prima dintre ele, CLS 250 CDI dispune de 201 CP, iar cea de a doua, CLS 350 CDI pune la dispoziţia şoferului 261 CP. În mod sigur, după lansarea oficială vor urma variantele diviziei sport a producătorului german, AMG. Mai mult ca sigur, CLS Shooting Brake AMG va împrumuta motorul V8 de 5,5 litri de pe CLS 63 AMG.

Vom reveni cu detaliile complete şi o galerie foto imediat ce Mercedes va prezenta oficial modelul CLS Shooting Brake.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide