Primele imagini cu Bentley Continental GTC decapotabil. Britanicul este ”pe drumul cel bun” | FOTO SPION

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Acestea sunt primele imagini ale noului Bentley Continental GTC decapotabil, şi la fel ca în cazul coupe-ul, britanicii nu sunt dispuşi să ne spună prea multe judecând după folia camuflaj care acoperă părţile importante ale maşinii.

În afară de schimbările evidente, mai putem observa că grila este poziţionată mai jos şi este mai mare decât la modelele precedente, în timp ce aripile par a fi mai musculoase. Aceste detalii ne amintesc de conceptul EXP 10 Speed 6 prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva.

Într-o notă mai tehnică, cei de la Carscoops.com anunţă că atât GT, cât şi GTC vor utiliza platforma MSB pentru reducerea masei, platformă fiind utilizată în cadrul Grupului VW şi pe cel mai recent Panamera.

Ţinând cont de propulsoarele noului Panamera ne aşteptăm ca motorul V8 biturbo de 4.0 litri să fie printre opţiunile oferite şi de Bentley. Acesta produce 542 cai putere (404 kilowaţi) şi un cuplu de 770 Newton-metri. Un W12 şi un hibrid ar putea adera, de asemenea, la noua generaţie Continental.

Având în vedere că Bentley dezvoltă cele două modele simultan, nu se aşteaptăm ca versiunile de producţie să debuteze în acelaşi timp. GT ar putea avea premiera în ultima jumatate a lui 2017, iar GTC câteva luni mai târziu, pentru a da fratelui său ceva timp să stea în lumina reflectoarelor.

Până atuni rămâne să ne mulţumim cu cele câteva imagini spion ale viitorului Bentley Continental GTC decapotabil.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide