Primele imagini cu break-ul care-i face viaţă grea Daciei noastre

Autor: Alexandru Banu 23 feb. 2017 Știri auto

Noul Hyundai i30 Wagon are un portbagaj de 600 de litri, care ajunge pana la 1.650 litri prin rabatarea banchetei din spate. Lungimea totala a maşinii este de 4.58 m, cu 24 cm mai mare decat cea a versiunii cu cinci usi.

 

Hyundai are sisteme de siguranta activa. Printre acestea se numara sistemul autonom de franare (AEB), sistemul de monitorizare a atentiei conducatorului auto (DAA), asistenta la faza lunga (HBA), sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD), sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare (LDWS), sistemul de avertizare la deplasarea in marsarier (RCTA), functia pilot automat inteligent (ASCC), functia de informare asupra vitezei limita (SLIF), precum si sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS).

 

Ecranul tactil de opt inchi, disponibil pentru noul sistem de navigatie, integreaza elemente de conectivitate precum Apple Car Play, Android Auto si serviciile Live. In plus, modelul este echipat cu un incarcator wireless pentru telefonul smartphone prevazut cu aceasta functie.

 

i30 are o gamă variată de motoare. Sunt trei motoare pe benzina si unul diesel de 1.6 litri, cu doua nivele de putere (110 sau 136 CP). Noul motor turbo pe benzina de 1.4 litri, in patru cilindri, scoate 140 CP, iar cel de 1.0 litri T-GDi furnizeaza 120 CP (consumul preliminar de combustibil pentru Hyundai i30 Wagon in regim combinat este de 5.8 – 3.6 l / 100 km, cu emisii de CO2 de 95 – 135 g / km).

 

Proiectata la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, testata la Nürburgring si produsa la fabrica Nošovice, din Republica Ceha, cea de-a treia generatie a familiei i30 este construita avand la baza infrastructura Hyundai din Europa, cu o vechime de peste 25 de ani.

HYUNDAI i30 WAGON (GALERIE FOTO)

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide