Primele imagini oficiale cu noul Seat Leon

Autor: Laurenţiu Florescu 16 iul. 2012 Știri auto

Chiar dacă prezentarea oficială a celei de a treia generaţii a modelului Seat Leon va avea loc la Saolun Auto de la Paris din toamnă, constructorul spaniol a lansat o serie de imagini în care putem observa două versiuni de echipare ale modelului iberic. Pentru început, noul Leon are un design mai agresiv decât vechea generaţie, mizând de această dată pe muchii drepte inspirate de conceptul IBE Coupe.

Noul Seat Lon va împărţi platforma MQB cu Audi A3 şi Golf VII

După cum puteţi vedea şi în imagini, noul Leon va fi dotat cu lumini de zi cu tehnologia LED, iar, spre deosebire de vechea generaţie, mânerul uşii din spate este unul convenţionat. Acest lucru ne face să credem că Seat va pregăti şi un model cu un design mai sportiv în trei uşi.

Versiunea FR are un design mai sportiv, dar Seat pregăteşte şi un model în 3 uşi

La interior ne întâmpină o planşă de bord cu un look nou, având elemente împrumutate de „fratele de platformă” Audi A3, dar pe care le vom găsi şi pe viitorul Golf VII. Seat nu a dat nici un detaliu privind motorizările, dar, mai mult ca sigur, noul Leon va împărţi propulsoarele cu noul Audi A3 şi viitorul Golf VII.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide