Primele imagini oficiale cu Subaru BRZ STI Concept

Autor: Gabriel Grosoiu 02 nov. 2011 Știri auto

Chiar dacă japonezii nu au publicat cele mai satisfăcătoare fotografii ale coupe-ului lor şi chiar dacă maşina din imagini este doar un concept, fanii Subaru se vor bucura să vadă, în sfârşit, imaginile noului BRZ STI.

Fiind o versiune foarte apropiată de ceea ce va ajunge pe piaţă, coupe-ul beneficiază de un look agresiv, accentuat de eleronul de dimensiuni generoase şi jantele sport. De asemenea, prezenţa scenică a maşinii este ajutată şi de evacuarea cu patru ţevi, precum şi de luminile de zi cu LED-uri.

Subaru BRZ STI este fratele geamăn al viitoarei Toyota FT-86, fiind rodul colaborării dintre cei doi producători japonezi. Maşina va avea o greutate de doar 1.210 kg, ceea ce sună şi mai bine dacă ne gândim la faptul că motorul ales pentru coupe-ul asiatic este un 2.0 boxer de 200 CP.

Prima prezentare oficială a maşinii, despre care Subaru spune că va fi un adevărat deliciu în materie de manevrabilitate, va avea loc la Salonul Auto Los Angeles, care se va desfăşura între 18 şi 27 noiembrie, 2011.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide