Primele imagini REALE cu noua Skoda Octavia 3 – spionată în timpul filmărilor

Autor: ProMotor acum 10 ani Știri auto
Primele imagini REALE cu noua Skoda Octavia 3 – spionată în timpul filmărilor

Un user norocos de pe forumul SkodaChile.com a surprins noua Skoda Octavia 3 complet ”dezbrăcată” în timpul unei şedinţe foto-video oficiale, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

VEZI AICI TOATE POZELE SPION CU SKODA OCTAVIA

Deşi nu putem vorbi de nişte poze în care să ni se releve toate detaliile noii Octavia, considerăm că sunt mai mult decât suficiente pentru a observa principalele caracteristici ale maşinii, nu doar din punct de vedere al designului, ci şi din punct de vedere practic.

În primul rând, fanii modelului Skoda Octavia vor fi mulţumiţi să constate că noua generaţie are un stil mai sobru, care se apropie de Skoda Superb, dar abordând muchii şi linii de la Skoda Rapid.

Linia laterală a geamurilor este inedită, marginea inferioară ridicându-se brusc pe portiera din spate, un detaliu care, cu siguranţă, va stârni polemici. În schimb, nimeni nu va avea de comentat la adresa hayonului de mari dimensiuni – rămâne de văzut dacă va avea parte de soluţia de la Superb, cu deschiderea separată a capotei, fără lunetă.

Şi încă o mică surpriză: tot cu această ocazie a fost surprinsă şi varianta break a noii Skoda Octavia, care se anunţă extrem de spaţioasă, în timp ce exteriorul arborează o eleganţă în aceeaşi notă cu Superb.

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE NOUA SKODA OCTAVIA 3 DIN ACESTE POZE SPION?
Comentarii
Inchide