Primele poze cu Hyundai Genesis Coupe facelift sau doar randări?

Autor: Andrei Nan 01 nov. 2011 Știri auto
Primele poze cu Hyundai Genesis Coupe facelift sau doar randări?

Este sau nu noul Hyundai Genesis Coupe facelift în această imagine? Cei de la The Car Blogger susţin că imaginea este reală şi provine chiar din broşura oficială a iminentului Hyundai Genesis Coupe facelift, chiar dacă oficialii Hyundai din SUA au negat că imaginea ar fi oficială.

Indiferent dacă vorbim despre un photoshop sau o imaginea reală, este foarte clar că Hyundai Genesis Coupe se va alinia imaginii de marcă cunoscute de la fratele mai mic Hyundai Veloster. Farurile lui Genesis sunt profilate mai agresiv, iar grila fontală este mult mai impunătoare decât la modelul actual.

Capota are câteva profilări mai complexe, iar proiectoarele de ceaţă sunt garnisite şi cu baghete de tip LED, ca lumini de poziţie. Se mai remarcă jantele elegante, în timp ce interiorul este de aşteptat să aducă îmbunătăţiri la nivelul instrumentarului şi a calităţii plasticelor.

Mai multe informaţii despre partea tehnică a acestui coupe cu tracţiune spate vom afla în preajma Salonului Auto Detroit 2011, unde fanii acestui model aşteaptă cu sufletul la gură apariţia unui motor V8 sub capotă, ceea ce ar transforma Hyundai Genesis Coupe într-un rival interesant pentru muscle-car-urile americane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide