Primele schiţe oficiale cu noua generaţie KIA Carens pentru Paris 2012

Autor: Oraan Mărculescu acum 8 ani Știri

Înaintea premierei oficiale de la Salonul Auto Paris 2012 a noii generaţii a monovolumului coreean KIA Carens, departamentul de marketing al constructorului coreean apelează, după cum ni se pare normal, la o mică strategie de teasing.

Ceea ce înseamnă informaţii extrem de puţine spre deloc şi două imagini care se doresc misterioase – dar care, de fapt, sunt două schiţe oficiale care au fost trecute printr-un banal filtru optic: inversarea culorilor.

Noua KIA Carens vine cu un stil mai dinamic, in spiritul noii KIA Ceed

Conform oficialilor, noua KIA Carens ”va combina look-ul sportiv cu spaţiul şi caracterul practic, dar şi cu emoţia”. Iar schiţele de faţă ne relevă, într-adevăr, o maşină de familie cu o puternică personalitate dinamică.

De altfel, înrudirea stilistică a noii KIA Carens cu recenta compactă KIA Ceed este evidentă la niveul grilei şi farurilor, în timp ce alura generală a maşinii ne poate duce la concluzia ca designerii coreeni au fost destul de impresionaţi de Ford S-Max

Mai multe detalii şi imagini cu noua KIA Carens vor fi făcute publice înaintea inaugurării de la salonul auto parizian.Comentarii
Inchide